fejlec

Galériák

2021/2022

Iskolánk Diákönkormányzati napján az alsó tagozatos gyerekek legkedveltebb tevékenységeire helyeződött a hangsúly. Többek között vetélkedőre, akadályversenyre, alkotásra és játékra is sor került. A képeken a tornateremben szerzett mozgásos élményeket örökítettük meg.

Petőfi Sándor: „Hol a szabadság, ott van a haza” - ez volt a témája a Kecskeméti Katona József Múzeum és az Alapítvány a '48-as hősökért idei ünnepi rajzpályázatának

A hagyományos tavaszi kézműves délutánunkat idén osztályon belül rendeztük meg. Számos szép, keatív alkotás készült jó hangulatban, kellemes zene mellett!

A Kiskunsági Nemzeti Park Alapítvány, valamint a Kecskeméti Művészeti Szakkör közös rajzpályázatot írt ki „A VIZES ÉLŐHELYEK VILÁGNAPJA” alkalmából táj- és természetvédelem témakörben.

Versillusztrációs pályázatot hírdetett a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és óvoda általános iskolás tanulók részére.

Április 7-én a 7. évfolyam tanulói a Lázár Ervin Program keretében Visegrádra, a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeumba látogattak el.

A 2022. évi Aranyhomok Hungarikum rajzpályázat díjátadó ünnepségét 2022. május 6-án pénteken 17:30 órakor tartották Kecskemét főterén a XV. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum

Véget ért az OTP BANK BOZSIK Program az 5-6. osztályos labdarúgók számára. Az idei tanévben is benevezett iskolánk a legnépszerűbb sportágat magába foglaló Bozsik- focira.


NFU ESZA Széchenyi Terv európai iskolagyümölcs-program

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Forradalom u. 1.

Telefonszám: 76/488-762

E-mail: moraisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András