fejlec

OTP BANK BOZSIK Program az 5-6. osztályos labdarúgók számára

Véget ért az OTP BANK BOZSIK Program az 5-6. osztályos labdarúgók számára.
Az idei tanévben is benevezett iskolánk a legnépszerűbb sportágat magába foglaló Bozsik- focira.
Szerencsére a gyerekek körében az érdeklődés töretlen a labdarúgás iránt, így a heti foglalkozások mellett be tudtunk nevezni ebbe a nagyszerű kezdeményezésbe, ahol más iskolák ellen is össze tudjuk mérni a tudásunkat.
A foglalkozásokat Kitl Zoltán felkészítő-edző/testnevelő tanár tartja, minden hétfőn az alsósoknak, kedden pedig a felsősöknek.
A Bozsik programban 4 korosztály szerepel az 1-2. osztályosok az I.-es korcsoportot, a 3-4. osztályosok a II-es korcsoportot, az 5-6. osztályosok a III-as korcsoportot, míg a 7-8.osztályosok a IV-es korcsoportot jelentik.

Az 5-6. osztálynak az idei 4. alkalom volt az utolsó megmérettetés, ahol a Hunyadi, Móricz, Tóth László általános iskolák legjobbjai ellen mérkőztek meg egész évben.
A kezdeményezés lényege a labdarúgás sportág népszerűsítése, a tehetségek kiválasztása és a lehetőség a gyermekek számára egy jóízű focira, illetve a sportkapcsolatok kiépítésére és ápolására.
Ennek fényében az eredmény nem számít és nem is írjuk, hiszen nem ez a cél, hanem a fair play szellemének betartása és betartatása.

Minden résztvevő csokit, oklevelet, érmet és a legügyesebbek még külön díjat is kaptak.

Üdvözlettel,
Kitl Zoltán

 

 

Galéria:


NFU ESZA Széchenyi Terv európai iskolagyümölcs-program

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Forradalom u. 1.

Telefonszám: 76/488-762

E-mail: moraisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András